Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

TÝŽDEŇ ZDRAVEJ VÝŽIVY NA OBCHODNEJ AKADÉMII V MICHALOVCIACH

  • Ostatná aktualizácia: štvrtok, 20. október 2022, 21:51
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Jana Poľašková, Mgr. Katarína Pristašová, jazyková korekcia PhDr. Bibiana Lojanová

  • 20-október-2022 21:26
Týždeň zdravej výživy na OA v Michalovciach

Správna výživa od útleho veku zohráva významnú úlohu v prevencii vzniku rôznych poškodení zdravia, prejavujúcich sa často až v dospelosti.

Aktuálne na Obchodnej akadémii v Michalovciach prebieha Týždeň zdravej výživy, ktorého súčasťou boli aj naši žiaci z 4.PSC triedy - Samuel Kušnír, Diana Kančiová, Natália Kozárová, Karin Micáková, Juliana Rebičová, Katarína Zub, Nikola Pilová, Kristína Bučková v sprievode vyučujúcich Mgr. Jany Poľaškovej a Mgr. Kataríny Pristašovej.

Žiaci tam preukázali svoje zručnosti a vedomosti v meraní glykémie, vyšetrení krvnej skupiny, merania krvného tlaku, zhodnotenia BMI, ďalej viscerálneho tuku a jeho percentuálneho podielu. Na mieste boli informovaní o nameraných hodnotách, ktoré môžu ovplyvniť ich zdravie. Taktiež si pomocou ukážky prvej pomoci overili svoju zručnosť pri poskytovaní KPR , ktorú si študenti   obchodnej akadémie mohli aj vyskúšať. Celý deň sa niesol motiváciou k prevencii pre lepšiu kvalitu života. Čas strávený na obchodnej akadémii prebehol v príjemnej atmosfére, za ktorú všetkým zúčastneným ďakujeme.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft