Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

DEŇ RELAXU A ZDRAVIA V SYRÁRNI BEL

  • Ostatná aktualizácia: pondelok, 14. jún 2021, 08:27
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: PhDr. Martina Gašparová, jazyková korekcia PhDr. Bibiána Lojanová

  • 11-jún-2021 18:15
DEŇ RELAXU A ZDRAVIA V SYRÁRNI BEL

Sme radi, že po dlhšom období nečinnosti v súvislosti s pandémiou sme sa v tomto školskom roku mohli zúčastniť akcie, ktorú organizovala michalovská syráreň Bel pri príležitosti „Dňa relaxu a zdravia“.

Dňa 10.6.2021 žiaci III.M triedy Juliana Luteránová, Alex Činčár, Frederika Bochinová a II.M triedy Patrícia Ďuriová, Marek Kačo, Karolína Katanová, Lenka Valisková, Dávid Baran a Daniela Kuchárová v rámci akcie vykonávali odborné masérske činnosti. Naši žiaci v čase od 10.00 hod. do 14.00 hod. aplikovali zamestnancom podniku spolu 39 klasických masáží chrbta, šije a pliec, horných končatín.
Veríme, že aj naďalej bude vzájomná spolupráca prínosom nielen pre zamestnancov podniku, ale aj pre našich žiakov na prehlbovanie komunikačných zručností a praktických skúseností v rámci ich profesijného rastu.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft