Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Bubnovačka

  • Ostatná aktualizácia: nedeľa, 08. december 2019, 21:47
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Adriana Brhlíková, koordinátor výchovy k manželstvu a rodičovstvu, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 24-november-2019 21:43
Bubnovačka
Dňa 19. 11. 2019 sa žiaci našej školy zúčastnili akcie  Najväčšia bubnovačka roka.

Akcia bola zameraná na dôležitosť ochrany detí pred násilím a  včasnej prevencie pred násilím páchaným na deťoch.  Bubnovačku rozbehlo Centrum Slniečko, n.o. v roku 2014 a tejto téme sa venuje už 20 rokov. Tento rok je to už 2. ročník Bubnovačky v Michalovciach, do ktorej sa zapojili deti, mládež a dospelí z Michaloviec a okolia a podporili tak myšlienku s názvom Aby bolo deti lepšie počuť.

Žiaci z I. PSB, I. PSC a I. M triedy v doprovode 4 vyučujúcich sa tento rok prvýkrát zúčastnili tejto významnej akcie, ktorá sa konala na zimnom štadióne v Michalovciach.

Žiaci si so sebou priniesli bubny, varechy, pet fľaše a iné predmety spolu s dobrou náladou. Bubnovaním, búchaním a dupaním nohami prejavili svoj nesúhlas voči násiliu páchanému na deťoch. Hlas detí je dôležitý !!!

Veríme, že nás bolo počuť veľmi ďaleko.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft