Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Hodina deťom 2019

  • Ostatná aktualizácia: piatok, 15. november 2019, 05:25
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Jana Gažíková, Mgr. Adriana Brhlíková, jaz. korekcia článku Mgr. Mária Kirnágová

  • 15-november-2019 05:24
Hodina deťom

Aj keď urobíme niečo malé, deti z toho majú veľkú radosť.
Preto sa my, veľké decká, staráme o tie menšie.
Ďakujeme.

Hodina deťom je projektom Nadácie pre deti Slovenska. Ide o celoročnú verejnú zbierku, ktorá funguje už 21 rokov a vytvára stabilný a efektívny systém podpory pre deti a mladých zo všetkých regiónov Slovenska.

Vo štvrtok, 14. novembra, sa Slovensko znova spojilo, aby pomohlo deťom, ktoré to potrebujú. Do ulíc vyšli dobrovoľníci so žltými pokladničkami s motívom maskota Huga.

Táto zbierka, ktorá sa koná v uliciach, sa tiež stala symbolom projektu, ktorého kľúčovým posolstvom je vzájomná pomoc a spájanie ľudí v prospech detí na Slovensku. Zbierka je o dobrovoľníckych tímoch, ktoré za každého počasia vyrazia do ulíc a prinášajú k ľuďom žlté pokladničky, do ktorých štedrí darcovia prispievajú. Aj naša škola sa v tento deň opäť zapojila do zbierky. Vytvorili sme sedem dvojíc a jednu štvoricu, ktoré neváhali vyjsť do ulíc. Išlo o žiakov prvého a druhého ročníka z jednotlivých študijných odborov: z I.PSA Kováčová Kristína a Takáčová Petra, I.PSB Chimaľová Natália a Čarabová Michaela, I. PSC Bučková Kristína a Micáková Karin, I.M Denisjuková Erika a Ďuriová Patrícia, I.FL Juhásová Michaela a Kopková Sandra, II.ZA Ficková Rebecca a Tirpáková Alžbeta, II.ZB Horvátová Diana a Revák Peter, II.M Bochinová Frederika a Demeterová Kristína, II.FL Danková Denisa a Pillarová Dominika. Naši žiaci vyzbierali 701,02 eur.

Opäť sa nám potvrdilo, že ľudia vnímajú tieto posolstvá, za čo sme im nesmierne vďační. Veríme, že tieto podujatia majú zmysel. Ďakujeme všetkým za príspevky, vďaka ktorým dokážeme pomáhať deťom a mladým ľuďom, ktorí to potrebujú.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft