Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Mikuláš v detských jasličkách

  • Ostatná aktualizácia: nedeľa, 09. december 2018, 23:34
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Erika Bobiková, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 07-december-2018 23:12
mikulas   

Mikuláš je dedko starý,  
vie on robiť veľké čary.  
Nadelí ti radosti,  
čižmu plnú sladkostí. 

Kto poslúchal mamku, ocka,  
na každého darček počká.  
Kto bol samá nezbeda,  
tomu beda, prebeda.

V predvečer sviatku sv. Mikuláša si deti s iskierkou v očiach ukladajú vyčistené čižmičky do oblokov a s napätím čakajú na to, čo sa stane. Nevedia sa dočkať chvíle príchodu sv. Mikuláša.

Mikulášske prekvapenie si pre deti v dennom stacionári pripravili aj naši žiaci, žiaci tretieho ročníka SZŠ v Michalovciach. Deň pred Mikulášom, prezlečení v kostýmoch Mikuláša (Blažej Lendacký), čerta (Olívia Hujdičavá) a anjela (Barbora Mudráková), spríjemnili deň deťom v Kombinovanom dennom stacionári na ulici A. Markuša 2 v Michalovciach rozdávaním mikulášskych balíčkov v spolupráci so zamestnancami tohto zariadenia. Deti privítali Mikuláša, čerta a anjela s nadšením. V ich detských očkách sa na malú chvíľu rozžiarili hviezdičky šťastia a radosti.

imac

 

 

 

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft