Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Hodina deťom

  • Ostatná aktualizácia: pondelok, 12. november 2018, 06:32
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Jana Gažíková, PhDr. Silvia Hadžuriková, jaz. korekcia PhDr. Bibiána Lojanová

  • 09-november-2018 20:24

Hodina deťom je projektom Nadácie pre deti Slovenska. Ide o celoročnú verejnú zbierku, ktorá funguje už 19 rokov a vytvára stabilný a efektívny systém podpory pre deti a mladých zo všetkých regiónov Slovenska.

Hodina deťom 2018Dňa 9.novembra 2018 zaplavili ulice celého Slovenska žlté pokladničky s maskotom Hugom na podporu projektov pre deti a mládež na celom Slovensku. Táto zbierka v uliciach sa tiež stala symbolom projektu, ktorého kľúčovým posolstvom je vzájomná pomoc a spájanie ľudí v prospech detí na Slovensku. Zbierka je o dobrovoľníckych tímoch, ktoré za každého počasia vyrazia do ulíc a prinášajú k ľuďom žlté pokladničky, do ktorých štedrí darcovia prispievajú.
Aj naša škola sa v tento deň zapojila do zbierky. Vytvorili sme osem dvojíc, ktoré neváhali vyjsť do ulíc. Išlo o žiakov druhého ročníka z jednotlivých študijných odborov: z triedy II.ZA žiači Soročina, Vetrecinová, Mihóková, Jančová z triedy II.ZB žiaci Rapčo, Lešňanská, Svrčeková, Kozárová z triedy II.M žiačky Pavelková, Gerbocová, Pasteláková, Mikerová a z triedy II.FL žiaci Lukáč, Horovčáková, Bindasová, Komárová. Naši žiaci vyzbierali 504,44eur.
Zase sa nám potvrdilo, že ľudia vnímajú tieto posolstvá, za čo sme im nesmierne vďační. Veríme, že tieto podujatia majú zmysel.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft