Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Kalendár

apríl 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Členovia MSČK sa rozlúčili so štvrtákmi

  • Ostatná aktualizácia: pondelok, 07. jún 2021, 08:39
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Koordinátorky MSČK Mgr. Martina Stanková, Mgr. Anna Džadová, jazyková korekcia PhDr. Bibiána Lojanová

  • 03-jún-2021 06:27
Členovia MSČK sa rozlúčili so štvrtákmi

Najvzácnejšie v živote nie sú veci, ale prežité chvíle. Niektoré pretrvajú akoby večnosť, iné sú len krátke okamihy, ale rovnako významné. Všetky jednotlivé kúsky dotvárajú skladačku nášho života. Medzi najkrajšie časti tohto diela patria určite aj okamihy na strednej škole. Tá pred pár rokmi otvorila svoje brány našim štvrtákom a dala im možnosť stať sa súčasťou formovania, ktoré robí z ustráchaných žiakov vyspelých študentov.

Dňa 1.6.2021 prekročili štvrtáci Strednej zdravotníckej školy brány školy poslednýkrát. Prišli si prebrať vysvedčenia. Poslednýkrát si zasadli do lavíc, poslednýkrát sa prešli po škole Strednej zdravotníckej škole.

Posledné stretnutie bolo plné dojatia, spomienok, zamyslenia a možno aj uvedomenia, že niečo sa blíži ku koncu, zároveň sa im niečo otvára. Naši mladší členovia krúžku Červeného kríža sa stretli so štvrtákmi. Malým prekvapením a poďakovaním za aktívnu prácu počas štyroch rokov sa s nimi slávnostne rozlúčili.

Milí štvrtáci, prajeme Vám, aby ste vkročili do života tou správnou nohou a aby ste boli na seba vždy právom hrdí. Veríme, že aj naďalej budete pokračovať v humánnej činnosti a ďalej rozdávali to, čo sme spolu počas štyroch rokov budovali v rámci krúžku Červeného kríža.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft