Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Spolupráca s Farmaceutickou fakultou Univerzity Karlovej v Hradci Králové

  • Ostatná aktualizácia: streda, 11. december 2019, 05:52
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: PhDr. Martina Ďurišinová, kariérový poradca

  • 15-október-2019 15:44

Milí študenti,

naším cieľom je nájsť vhodných a talentovaných adeptov pre štúdium na jednej z najprestížnejších vzdelávacích inštitúcií v Európe – Univerzite Karlovej. Farmaceutická fakulta UK má za sebou už päťdesiatročnú úspešnú históriu. Študenti tejto fakulty dostávajú kvalitné vzdelanie s biomedicínskou orientáciou. Zamestnanosť absolventov po ukončení štúdia, je takmer stopercentná, uplatnenie nájdu nielen v lekárňach, ale aj v klinickej farmácii, vo výskume, vývoji nových liečiv a zdravotníckych laboratóriách.

FaF UK v Hradci Králové

 

Logo UK FFŠtudenti sa s fakultou môžu zoznámiť na webových stránkach https://www.faf.cuni.cz/. Navštíviť môžu na Dni otvorených dverí 27.11.2019 https://www.faf.cuni.cz/Den-otevrenych-dveri/ , ktorého súčasťou bude aj Jednodenná Juniorská Univerzita Karlova https://www.faf.cuni.cz/JUK/. Účastníci Jednodennej Juniorskej UK môžu získať bonifikáciu 5 bodov k prijímacím skúškam. Pre uchádzačov je tiež veľmi zaujímavý Prípravný kurz k prijímacím skúškam https://www.faf.cuni.cz/Prihlaseni/Bakalarske-a-magisterske-studium/Pripravny-kurz/.

leták

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft