Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Možnosti uplatnenia farmaceutických laborantov v praxi

  • Ostatná aktualizácia: piatok, 15. apríl 2022, 09:55
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: PhDr. Jaroslava Nováková, jazyková korekcia PhDr. Bibiána Lojanová

  • 14-apríl-2022 09:44
Možnosti uplatnenia farmaceutických laborantov v praxi

Možnosti uplatnenia farmaceutických laborantov v praxiDňa 13.04.2022 sa na našej škole uskutočnila prednáška, ktorú organizovala spoločnosť Dr. Max. Zúčastnili sa jej naši štvrtáci zo študijného odboru farmaceutický laborant. Prednášku viedli pán Ivo Jonáš, Dis., ktorý pracuje pre sieť lekární Dr. Max v Českej republike a Denisa Šugárová, ktorá je absolventkou našej školy.

Prednáška sa týkala ponuky práce pre absolventov v Česku, z ktorej plynú mnohé benefity, okrem iných aj ďalšie vzdelávanie v odbore. Žiaci mali priestor aj na diskusiu, v ktorej mohli klásť otázky, a tak sa dozvedieť ešte viac o možnostiach uplatnenia po skončení strednej školy. Dozvedeli sa mnoho informácií o tom, ako môžu svoje vedomosti, nadobudnuté v škole, uplatniť v budúcej profesii, ale aj to, že povolanie farmaceutický laborant je dnes stále veľmi potrebné a žiadané.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft