Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Prednáška BENU lekárne na SZŠ

  • Ostatná aktualizácia: štvrtok, 21. marec 2019, 06:09
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Jozef Košč, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 07-marec-2019 13:14
Návšteva zástupcov spoločnosti lekárne Benu

V utorok 12. februára 2019 zavítali na našu školu zástupcovia spoločnosti BENU, ktorá prevádzkuje desiatky lekární po celej Slovenskej a Českej republike. Žiakom študijného odboru farmaceutický laborant prezentovali fungovanie lekární BENU a informovali ich o možnostiach uplatnenia sa v praxi po absolvovaní strednej školy.

Svoje pocity, skúsenosti a možnosti práce v lekárňach BENU prezentovali prostredníctvom videa aj absolventi našej školy. V súčasnosti pracujú pre lekárne BENU okrem nich aj ďalší štyria naši absolventi.
Žiaci sa dozvedeli aj o možnosti zapojiť sa do súťaže o atraktívne ceny. Súťaž na tému „Lekáreň budúcnosti alebo ako by mohli lekárne vyzerať v roku 2030“. Okrem individuálnej ceny môžu vyhrať žiaci exkurziu do Prahy, konkrétne do výroby farmaceutickej spoločnosti ZENTIVA.
Svoj záujem mohli naši študenti vyjadriť vyplnením krátkeho dotazníka, resp. diskusiou. Pútavá prezentácia vzbudila u viacerých záujem o získanie praxe už počas štúdia alebo zaujímavej práce po ukončení štúdia.

Video

 

 

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft