Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Skupina VAU začína nový školský rok...

  • Ostatná aktualizácia: nedeľa, 04. december 2022, 20:18
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Skupina VAU, jazyková korekcia PhDr. Bibiána Lojanová

  • 10-september-2022 20:18

Letné prázdniny ubehli rýchlo a my v skupine VAU sa už tešíme na Nový školský rok 2022/2023. Tešíme sa na nových prvákov, ktorých zoznámime s VR na hodinách Anatómie a fyziológie. Nezabudneme, ani na iné ročníky, ktorí už VR odskúšali.

O tom, že v tomto školskom roku to bude s VR pestré, svedčí aj to, že sa zapojíme do veľkých akcií ako sú Deň SZŠ, Deň otvorených dverí na SZŠ, Mosty bez bariér a iné...Do skupiny VAU sa k nám pridala aj p. uč. Mgr. Henrieta Košková. Spolupracovať s nami bude aj p. uč. PhDr. Zuzana Šelepcová. Tešíme sa na spoluprácu.
K povinnostiam skupiny VAU sme zahrnuli aj obsluhu obrazovky a headsetu každým členom skupiny. Budeme sa snažiť poskytnúť Vám nové informácie a fotodokumentáciu z hodín ANF s VR. Rovnako budete informovaní aj o akciách, na ktorých sa zúčastníme na našej facebookovej stránke skupiny.
Vyučujúci ANF budú využívať aj testy, ktoré sú vo VR vložené. Budete mať možnosť vyskúšať si svoje vedomosti, ale aj svoju zručnosť a šikovnosť pri vypĺňaní testu.
V prípade zhoršenej Covidovej situácie na SZŠ Vás o využití VR na hodinách budeme včas informovať.
Tešíme sa na Vás a prajeme pevné zdravie, aby sme úspešne odštartovali aj skončili tento školský rok...

Skupina VAU

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft