Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Exkurzia v učebni virtuálnej anatómie

  • Ostatná aktualizácia: pondelok, 09. marec 2020, 06:35
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Ľubica Terebeššyová, PhDr. Gabriela Jenčiková, jaz. korekcia Mgr. Stanislava Markovičová

  • 06-marec-2020 06:22
Exkurzia v učebni virtuálnej anatómie

Učiť zaujímavo, inovatívne a tvorivo je súčasťou moderného vyučovania na školách. Výučba prostredníctvom virtuálnej reality (VR) je jednou z možností ako sprostredkovať učivo žiakom pútavou formou.

Túto metódu výučby anatómie ľudského tela sme predviedli žiakom z Gymnázia Ľ. Štúra v Michalovciach, ktorí sa dňa 28.2.2020 zúčastnili exkurzie v učebni virtuálnej anatómie.
Zaujímalo ich, ako sa vyučuje predmet Anatómia a fyziológia prostredníctvom VR. Detailne si prezreli jednotlivé systémy ľudského tela a ich časti v 3D. Zaujal ich prierez ľudského tela v jednotlivých rovinách virtuálnej reality. Osvojené informácie si žiaci mohli preveriť riešením interaktívnych úloh prostredníctvom headsetov.
Účastníci exkurzie ocenili moderný spôsob výučby anatómie na našej škole a privítali by ho aj vo svojom vyučovacom procese. Exkurzia sa stretla s pozitívnym ohlasom.

Exkurzia v učebni virtuálnej anatómie Exkurzia v učebni virtuálnej anatómie

Exkurzia v učebni virtuálnej anatómie

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft