Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

EURÓPSKY TÝŽDEŇ ŠPORTU NA SZŠ V MICHALOVCIACH

  • Ostatná aktualizácia: streda, 13. október 2021, 06:37
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Marcel Makovič, PaedDr. Dávid Štuň, jazyková korekcia PhDr. Bibiána Lojanová

  • 11-október-2021 16:33

Európsky týždeň športu /ETŠ/ sa v tomto roku konal v termíne od 23. do 30. septembra. Jeho hlavným mottom bolo, aby ľudia športovali stále, aj napriek aktuálnej situácii spôsobenej ochorením COVID-19, pretože šport je prostriedok na udržanie telesného a duševného zdravia.

Aj napriek obdobiu, ktoré je poznačené rôznymi obmedzeniami a reštrikciami, sa do ETŠ zapojila aj . sme pre žiakov a zamestnancov školy zorganizovali pohybovú aktivitu pod názvom. Obsahom cvičenia bol , ktorej základom je kombinácia rýchlych a pomalých skokov, dynamických šprintov a silových prvkov v kombinácii s balančnými prvkami pre dokonalý kardio tréning. Cvičenie žiaci vykonávali pod odborným vedením PhDr. Martiny Ďurišinovej. Aktivity sa zúčastnilo , ktorí ju hodnotili pozitívne.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft