Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Martinské zimné plávanie

  • Ostatná aktualizácia: pondelok, 02. december 2019, 05:58
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Erika Bobiková, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 15-november-2019 06:31
Martinské zimné plávanie

zimne plavanie 19 2Dňa 10. novembra 2019 sa na Zemplínskej Šírave oblasť Medvedia hora - penzión Anima, uskutočnilo Martinské zimné plávanie otužileckých klubov Slovenska s charitatívnou akciou pre Útulok psíkov v Michalovciach.

Martinské zimné plávanie 2019Tejto akcie sa mohli zúčastniť aj žiaci našej školy. Mnohých odradilo zlé počasie, ale Sebastianovi Semešovi z II. M triedy sa nelenilo. Otužilcom nepriaznivé počasie nevadí. Samuel sa tak stal vzorom pre ostatných, ktorí majú zmysel pre zdravý životný štýl. Otužovanie nie je len o posilňovaní imunity. Pozitív je omnoho viac. Otužovanie vám pomôže nielen lepšie zvládať zimu a mráz, ale napríklad aj letné horúčavy. Hovorí sa, že otužovanie v studenej a ľadovej vode zocelí telo aj dušu. Celej akcie, ktorú organizoval Otužilecký klub extrémnych športov EYTI v Michalovciach, sa zúčastnilo 8 otužileckých klubov z košického a prešovského kraja v počte 150 otužilcov. Viac sa dozviete vo fotogalérii.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft