Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Rozhýbme Slovensko

  • Ostatná aktualizácia: štvrtok, 03. október 2019, 06:43
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Erika Bobiková, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 01-október-2019 11:04
Rozhýbme Slovensko

V priestoroch telocvične na Strednej zdravotníckej škole v Michalovciach sa v piatok 27. 9. 2019 uskutočnila Zumba párty plná tanca a pohybu, pod heslom Rozhýbme Slovensko. Touto akciou sme sa zapojili do Európskeho týždňa športu, ktorý trvá na Slovensku od 23. – 30. septembra. Akcie sa zúčastnili nielen študenti našej školy, ale aj pedagogickí zamestnanci. Všetkých účastníkov Zumba párty rozhýbal študent zo IV. ZB triedy P. Varga.

 

Zumba je fitness novinka, ktorá kombinuje prvky aerobiku a latinsko-amerických tancov. Využíva základné kroky tanečných štýlov ako Salsa, Reggaeton, Merengue, Flamenco, Hip-hop, Chacha, Samba, Calypso, Cumbie a mnohých ďalších. Nielenže vďaka zumbe spálite nadbytočné kalórie, ale posilníte takmer všetky svaly tela. Zameriava sa na svalové partie ako zadok, nohy, ruky, brucho a ten najdôležitejší sval tela, vaše srdce. Zumba má v sebe určitý neopísateľný druh energie, ktorý vás nabije pozitívnou náladou a myslením. Tajomstvo jej úspechu je v tom, že je zábavná, jednoduchá, efektívna a cvičenie sa stane pre vás zábavou. Ak sa ponoríte do rytmov zumby, nebudete sa môcť dočkať ďalšej lekcie.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft