Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Praktická časť maturitnej skúšky prvýkrát v novom

  • Ostatná aktualizácia: streda, 27. jún 2018, 05:52
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Aktuality, Svet Zdravia, Michalovce

  • 24-máj-2018 15:20

Nemocnica novej generácie v Michalovciach má za sebou ďalšiu skúšku. Uplynulý týždeň v nej prebiehala po prvýkrát praktická časť odbornej zložky maturitnej skúšky v odbore zdravotnícky asistent žiakov Strednej zdravotníckej školy v Michalovciach.

Praktická maturita v Nemocnici novej generácie 2018Maturanti, ako aj maturitná komisia, pod vedením zástupkyne SZŠ PhDr. Eleonóry Doležalovej, ocenili vysokú úroveň materiálneho vybavenia na jednotlivých ošetrovacích jednotkách a rovnako profesionálnu podporu personálu na chirurgickom a internistickom klastri, kde praktická časť prebiehala. Veľká vďaka patrí vedúcim sestrám Mgr. Dagmar Uhrínovej a Mgr. Ivete Bajusovej, ako aj celému zdravotníckemu personálu.
Svojich, dúfame, budúcich kolegov prišiel podporiť aj riaditeľ michalovskej nemocnice, Ing. Marián Haviernik a námestníčka pre ošetrovateľstvo Mgr. Jana Čabráková, ktorá sa aktívne podieľala na celej organizácií praktickej časti maturitnej skúšky.
Nové prostredie nemocnice malo na maturantov veľmi pozitívny vplyv, pretože praktickou skúškou prešli všetci študenti, dokonca s výborným priemerom.
Držíme palce aj pri ďalšej, písomnej časti skúšok!

Fotogaléria

Fotografie a článok prevzaté s láskavým dovolením zo stránok spoločnosti ProCare a.s.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft