Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Súťaž JuniorInternet 2019

  • Ostatná aktualizácia: nedeľa, 13. január 2019, 07:55
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: RNDr. Jana Tokárová

  • 11-január-2019 06:41

logo juniorinternetSpustený 14. ročník súťažnej konferencie

AMAVET pozýva na súťaž Junior Internet 2019 všetkých nadšencov internetu a programovania. Projekty webových stránok, mobilných aplikácií, blogov alebo vlogov, dizajnov, grafiky a textov na webe sú viac než vítané.

Prihlasovať svoje projekty môžu žiaci základných a stredných škôl do 28. februára 2019. Po tomto termíne hodnotiaca komisia zložená z odborníkov z praxe vyhodnotí prihlásené práce a organizátor súťaže pozve najzaujímavejšie projekty na prezentáciu počas súťažnej konferencie.
Finále súťažnej konferencie sa uskutoční 5. a 6. apríla 2019 na Fakulte informatiky a informačných technológií STU v Bratislave.
Súťaž prebieha pod záštitou prof. Márie Bielikovej, dekanky Fakulty informatiky a informačných technológií STU a Ladislava Miku vedúceho Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku.
Konferencia je otvorená pre všetkých záujemcov o projekty mladých ľudí, prednášky z IT a marketingu. Zvlášť vítané sú školy počas dopoludňajšieho programu pri prezentačných stánkoch organizácií, pracujúcich s modernými technológiami.

Propozície súťaže sú dostupné na tomto odkaze.

„Tentoraz hlasujem za...“

Súťažná konferencia AMAVET-u Junior Internet 2019 prináša možnosť pre tých žiakov, ktorí sa radi vyjadria prostredníctvom klávesnice. V súťažnej kategórii JuniorTEXT môžu autori prihlásiť textové práce na tému nachádzajúcich volieb do Európskeho parlamentu. Názov témy pre rok 2019:  „Tentoraz hlasujem za...“

Kontext témy: Občania si vo svojich posolstvách pred voľbami do Európskeho parlamentu želajú napríklad lepšiu ochranu životného prostredia, viac financií do študijných programov a športu, obmedzenie nelegálnej migrácie, lepšie pracovné podmienky, či väčšiu podporu pre zaostalé regióny. Za čo by ste zahlasovali vy, ak by ste mali možnosť ísť voliť?

Súťažnú tému vyhlasujeme v spolupráci so Zastúpením Európskej komisie na Slovensku, ktoré je hlavným partnerom podujatia.

 juniorweb

JuniorWEB
webové stránky

juniorapp 

JuniorAPP
mobilné aplikácie

juniordesign 

JuniorDESIGN
grafické práce

 juniorblog

JuniorBLOG
blogy, videoblogy

 juniortext

JuniorTEXT
texty na tému...

 juniorlearn

JuniorLEARN
vzdelávacie projekty

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft