Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Recitačná súťaž Hviezdoslavov Kubín - krajské kolo

  • Ostatná aktualizácia: štvrtok, 23. máj 2019, 06:21
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Natália Krajčíková (III. ZA), jaz. korekcia článku PhDr. Bibiána Lojanová

  • 23-máj-2019 06:21

Dňa 29.apríla som sa zúčastnila krajského kola v recitačnej súťaži Hviezdoslavov Kubín. Silu a podporu zvládnuť konkurentov mi dala profesorka PhDr. Bibiána Lojanová, ktorá sa so mnou zúčastnila súťaže.

Konkurencia bola veľká a všetky školy sa zlievali do jednej kategórie. Reprezentovala som Michalovský okres a ako jediná som bola z odbornej školy. Recitátori, ktorí postúpili na krajské kolo, boli z umeleckých škôl alebo gymnázií. No ani to ma nevystrašilo a do svojho výkonu som vložila všetok svoj talent a skúsenosti, ktoré som získala v priebehu rokov na našej škole. Porotu tvorilo šesť hodnotiacich členov. Aj napriek mojej snahe obsadiť jedno z prvých troch priečok som sa neumiestnila. Víťazmi sa stali chlapci z konzervatória, ktorí zaujali porotu svojím dramatickým prednesom. Bolo to prvýkrát, čo sa mi podarilo dostať na krajské kolo z tejto recitačnej súťaže a za seba môžem povedať, že som so svojím výkonom maximálne spokojná. Videla som mnohé fantastické prednesy, z ktorých môžem čerpať inšpiráciu. Som presvedčená o tom, že aj keď som sa nedostala ďalej, tak som prešla veľký kus kľukatej cesty až na krajské kolo ako obyčajné dievča zo zdravotníckej školy, a nie z konzervatória. Verím, že iné úspechy na mňa ešte len čakajú a za túto skúsenosť som veľmi vďačná.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft